Til Malmø

For reiser til Malmø har man mange muligheter. Bil, tog, buss og fly er de mest brukte transportmetodene for reiser til Malmø. På denne siden vil vi først og fremst gi en oversikt over reiser fra Oslo til Malmø.

Oslo - Malmø

Bil til Malmø

Bil til Malmø fra Oslo tar omtrent 6 timer hvis man kjører uten stans. Man kan følge E6 forbi Gøteborg og videre helt til Malmø. Reisen er på ca 560 kilometer, og Gøteborg er nesten halvveis til Malmø.

Tog til Malmø

Hvis man synes det høres langt ut å kjøre i 6 timer, kan man ta tog fra Oslo til Gøteborg med overgang videre til Malmø. En togtur til Malmø tar omtrent 7 timer, men man får ihvertfall muligheter for å slappe av og lese en bok på veien.

Fly til Malmø

Malmø har sin egen flyplass, og selv om det ikke går direkte flygninger mellom Oslo og Malmø, kan man fly via Arlanda og Stockholm. Med en god overgang kan man ankomme Malmø omtrent 3.5 timer etter avgang fra Oslo.

Et bedre alternativ er å fly direkte til København og Kastrup med rimelige togreiser over Øresundbroen til Malmø. Tog fra Kastrup til Malmø tar omtrent 20 minutter, med tre avganger i timen. Med en flyreise på 1 time og 15 minutter, kan man regne med å være i Malmø rundt 2 timer etter avreise, til en billigere pris enn mellomlanding via Stockholm.

SAS flyr til København fra kr 669 en vei.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: